با ما همراه باشید

بازار پول

بانک سپه در زیست بوم جدید آماده خدمت است

201097 715
ترقی آنلاین:مدیرعامل بانک سپه زیست بوم جدید این بانک را مبتنی بر آمادگی برای ورود به عرصه های جدید و انجام مأموریتهای خطیر برای خدمت به مردم، اسلام و انقلاب برشمرد.
به گزارش پایگاه خبری ترقی آنلاین: به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، دکتر آیت اله ابراهیمی در سفر به استان فارس در جمع مدیران و کارکنان این استان، گفت: مأموریت های جدیدی که از سوی نظام اسلامی به بانک سپه محول می شود، حاصل اعتماد مسئولان و به علت جهادی بودن کارکنان این بانک است.
مدیرعامل بانک سپه اظهار داشت: سربلندی بانک سپه حاصل کار جهادی و شبانه روزی است و سخت ترین و پیچیده ترین کارها توسط کارکنان بانک سپه قابل انجام است.
وی با اشاره به عبور بانک سپه از گلوگاههای سخت و پرمخاطره، خاطرنشان کرد: فرایند پیچیده ادغام که در دنیا کم نظیر بود و طرح تحول فناوری اطلاعات و طراحی مفاهیم بانک سپه براساس مفاهیم بانکداری جامع که تقریباً همزمان با ادغام به انجام رسید، حاصل کار جهادی کارکنان و همراهی مسئولان کشور بود.
دکتر ابراهیمی با تاکید بر اهمیت برنامه طرح تحول راهبردی و طراحی ساختار سازمانی متناسب با خطوط کسب و کار بانک، افزود: ساختار، پشتیبان استراتژی و چشم انداز انجام مأموریت هاست و این ساختار آماده متناسب سازی با محیط کسب و کار است. بانک سپه باید در زیست بوم جدید برای رقابت با رقبا با برنامه حرکت کند.
    مأموریت ها باید متناسب با اختیارات باشد
    مدیرعامل بانک سپه با اشاره به توجه ویژه مبنی بر جذب مشتریان، گفت: در بازاریابی مأموریت ها باید متناسب با اختیارات باشد و نمی توان با دست بسته بازاریابی کرد.
    دکتر ابراهیمی بر لزوم تفویض اختیار به مدیران استان و مسئولان شعب برای ارائه تسهیلات و جذب منابع تأکید و خاطرنشان کرد: ظرفیت های استان در حوزه های مختلف باید به صورت حرفه ای بررسی شوند و بر همین اساس بازاریابی صورت پذیرد.
    لزوم مدیریت هوشمندانه منابع و مصارف
    مدیرعامل بانک سپه با اشاره به ضرورت مدیریت هوشمندانه منابع و مصارف بانک، افزود: برنامه بانک سپه برای مدیریت ریسک نقدینگی مشتمل بر تمرکز بر جذب منابع است.
    وی در ادامه به تمرکز بر فرصت ها خصوصاً در حوزه بین الملل با توجه به سایز بانک سپه و وجود پتانسیل هایی نظیر معاونت بین الملل و سه صرافی بانک تاکید کرد.
    تشکیل کمیته های رفع موانع کسب و کار و رفع موانع فناوری اطلاعات
    دکتر ابراهیمی در ادامه از تشکیل دو کمیته رفع موانع کسب و کار و رفع موانع فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: تشکیل این کمیته ها به منظور تسهیل امور و حرکت سریع مجموعه برای تحقق اهداف صورت گرفته است.
    نیروی انسانی سرمایه ارزنده بانک سپه
    مدیرعامل بانک سپه افزود: بار مسئولیتهای سنگین محوله به بانک سپه بر دوش نیروی انسانی است و کارکنان بانک سپه ارزنده ترین دارایی این بانک هستند.
    وی به مسئولان بانک توصیه کرد که از هر فرصتی برای بهبود وضعیت معیشت کارکنان و رفع مشکلات آنان استفاده کرده، همچنین امکان استفاده عادلانه از واحدهای رفاهی بانک را برای همه کارکنان فراهم کنند.
    دکتر ابراهیمی با اشاره به اقدامات، طرح ها و تلاش های صورت گرفته برای بهبود وضعیت معیشتی و اصلاح حقوق و دستمزد کارکنان اظهار امیدواری کرد که با تشکیل اداره امور مدیران، استعدادهای موجود در بانک شناسایی و با تدوین برنامه برای نیروی انسانی شایسته، بانک سپه در افق ۱۴۰۴ به عنوان بانکی جهادی، مردم پایه و در تراز انقلاب اسلامی همچون گذشته بدرخشد.

ادامه مطلب
تبلیغات
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازار پول

رئیس‌کل بانک مرکزی راهی واشنگتن شد

farzin
فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی به منظور دیدار و گفت و گو با مقامات صندوق بین‌المللی پول تهران را به مقصد واشنگتن ترک کرد.
به گزارش ترقی آنلاین ، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی را در این سفر دکتر کریمی معاون امور بین‌الملل این بانک همراهی می‌کند.
جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون عضو هیئت مدیره صندوق بین‌المللی پول است.
صندوق بین‌المللی پول اخیرا با انتشار گزارشی در پایگاه داده‌های آماری خود با اشاره به افزایش ۱۴۱ میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۲، اقتصاد ایران را در این سال به عنوان بیست و دومین اقتصاد بزرگ دنیا معرفی کرد.
محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور نیز در پنجاه‌ و یکمین اجلاس اتحادیه پایاپای آسیایی با اشاره به این آمار منتشر شده در صندوق بین‌المللی پول گفت: ایران در سال ۲۰۲۲ از نظر شاخص برابری قدرت خرید ۱۶۰۰ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی داشته است.

ادامه مطلب

بازار پول

نقش‌آفرینی بانک سینا در صنعت غذایی کشور

سینا
تفاهم‌نامه همکاری بانک سینا و هلدینگ صنایع غذایی سینا با هدف افزایش سطح تعاملات فی‌مابین و ارائه و دریافت خدمات بانکی و ارزی به امضا رسید.
به گزارش ترقی آنلاین ، غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا در این مراسم با استقبال از گسترش همکاری بانک با هلدینگ صنایع غذایی سینا گفت: بانک سینا همواره ارتباط خوبی با مجموعه‌های بزرگ صنعتی و تولیدی داشته و این تفاهم‌نامه در راستای توسعه همکاری با این صنعت غذایی است. امیدواریم بانک سینا با تعاملاتی که با مجموعه‌های صنایع غذایی برقرار کرده است، نقش جدی‌تری در تأمین مالی زنجیره ارزش این صنعت و کمک به تأمین امنیت غذایی کشور و تولید ملی ایفا کند.
وی افزود: امیدواریم تعاملات بین دو مجموعه در آینده ابعاد گسترده‌تری به خود بگیرد و همکاری‌های راهبردی توسعه یابد.
فتحعلی با اشاره به اینکه بانک سینا از ظرفیت‌های قابل توجهی برای تأمین نقدینگی زنجیره تولید هلدینگ غذایی سینا دارد، تصریح کرد: در این تفاهم‌نامه تلاش شده است نیازمندی‌های هلدینگ صنایع غذایی سینا به عنوان شرکت اصلی و همچنین سایر شرکت‌های زیرمجموعه در خصوص انجام امور بانکی و ارزی شناسایی شده و برای آن‌ها در قالب‌های مختلف راهکار و خدمات معرفی شود تا تعاملات فی‌مابین به بالاترین سطح خود برسد.
حمیدرضا شیران، مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی سینا ضمن ابراز خرسندی از افزایش سطح تعاملات با بانک سینا گفت: امضای این تفاهم‌نامه و گسترش همکاری‌ها جزو اولویت‌های ما خواهد بود و تلاش داریم با فرایندهای جدید در فعالیت‌های مالی شرکت، از پتانسیل بانک سینا بهره بیشتری بگیریم.
گفتنی است گروه صنایع غذایی سینا، به عنوان یکی از مجموعه‌های غذایی مطرح کشور در صنعت غذا، با دارا بودن هشت رشته فعالیت، گستره وسیعی از محصولات و خدمات را در سطح استانداردهای ملی و بین‌المللی عرضه می‌کند.

ادامه مطلب

بازار پول

کارمزد کارت‌به‌کارت در اپلیکیشن‌های پرداختی

cart
بخشنامه کارمزد کارت‌ به‌ کارت در اپلیکیشن‌های پرداختی ابلاغ شد.
به گزارش ترقی آنلاین، هزینه کارمزد کاربر برای هر تراکنش زیر یک میلیون تومان؛ ۷۲۰ تومان می باشد.
بخشنامه اصلاح نظام کارمزد ۲۱ خردادماه عملیاتی می‌شود.
بر اساس تصمیم بانک مرکزی با اجرای بخشنامه، بانک صادرکننده کارت، بانک پذیرنده و خود پذیرنده به ازای هر تراکنش‌ مشمول کارمزد می‌شوند و مدل کارمزد کارت‌به‌کارت از طریق اپلیکیشن‌های پرداختی که با نام هاب فناوران شناخته می‌شود، هم تغییر می‌کند.
تا قبل از این بخشنامه، هزینه کارمزد کاربر برای تراکنش (انتقال وجه) زیر یک میلیون‌تومان ۶۰۰ تومان بود و حالا بر اساس این بخشنامه باید به ازای هر تراکنش زیر یک میلیون تومان ۷۲۰ تومان کارمزد پرداخت شود.

ادامه مطلب

نقل و نشر مطالب و کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ترقی آنلاین می باشد.

سئو و طراحی توسط | ایتوکس