با ما همراه باشید

بازار پول

ناامیدی بورس از احیای برجام

WAMlSpDXLtp2
ترقی آنلاین:تحلیل گران تکنیکی رشد شاخص را به عملکرد سطح حمایت مرتبط می‌دانند و معتقدند قیمت‌ها به کف رسیده و باید شاهد رشد قیمت‌ها باشیم. گروهی دیگر از تحلیل‌گران نیز رشد نمادهای نفتی را به علت رشد قیمت نفت می‌دانند و عوامل بنیادی را علت تداوم رشد شاخص می‌دانند.
به گزارش پایگاه خبری ترقی آنلاین ،به نقل از اکوایران، بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز یکشنبه می‌روند که روز گذشته شاخص کل بورس برای سومین روز رشد کرد.
برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه 6 شهریور- به روند بازار سهام در روز گذشته نگاه می‌کنیم. دیروز شاخص کل صعود 7 هزار و 671 واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن 2 هزار و 78 واحد رشد کرد. شاخص کل فرابورس نیز 69 واحد بالا آمد.
در پایان معاملات ‌روز شنبه، 303 نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام 313 نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، 49 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 51 درصد بازار افت قیمت داشتند.
روز دوشنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری بهمن (وبهمن)، شرکت دارویی سبحان (دسبحان) و شرکت پتروشیمی پردیس (شپدیس) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت‌ صنعت روی زنگان (زنگان)، شرکت لیزینگ ایران و شرق (ولشرق) و شرکت بیمه زندگی خاورمیانه (بخاور) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
در بورس نمادهای ونیرو (شرکت سرمایه گذاری نیرو)، وآذر (شرکت سرمایه گذاری توسعه آذربایجان) و قصفها (شرکت قند اصفهان) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت فرانسوز یزد (کایزد)، شرکت صنایع غذایی مینو شرق (غمینو) و شرکت فولاد آلیاژی یزد (فولای) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
در پایان معاملات روز شنبه بازار با مازاد تقاضای 71 میلیارد تومانی بسته شد. ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز کاری قبل افزایش یافت و 23 میلیارد تومان بود. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته کاهش یافت و در رقم 94 میلیارد تومان ایستاد.
در روز شنبه نماد سغرب (شرکت سیمان غرب) با صف‌ خرید 14 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از سغرب، نمادهای دسبحا (شرکت دارویی سبحان) و بالبر (شرکت کابل البرز) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین صف فروش بازار در پایان معاملات به نماد انرژی1 (نهادهای مالی بورس انرژی) تعلق داشت که ارزش آن 12 میلیارد تومان بود. پس از انرژی1، نمادهای وآذر، غاذر، خمحور و پکرمان بیشترین صف فروش بازار را داشتند.
روز شنبه شاخص‌های بورس صعود کردند اما نرخ رشد شاخص‌ها کمتر از روز چهارشنبه بود، به علاوه پس از ورود پول حقیقی در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، دیروز پول حقیقی از بازار خارج شد.
نمادهای شپدیس، کچاد، شبندر، کگل، پارسان و شپنا نمادهای بزرگ بورس بودند که موجب رشد شاخص کل شدند. در مقابل این نمادهای کامودیتی محور، نمادهای بانکی و خودرویی قرمزپوش شدند. خساپا، وبملت، وتجارت، وبصادر و خودرو بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند. به نظر می‌رسد بازار از احیای برجام ناامید شده است.
دیروز 136 میلیارد تومان پول حقیقی خارج بورس شد و نمادهای های وب، شستا، خساپا، وبملت، تاصیکو، وبصادر، شتران، وپاسار و خودرو بیشترین خروج پول را داشتند.
بنابراین نیروهای صعودی بازار ضعیف‌تر از روزهای قبل شدند. لیدرهای سنتی بازار ریزش کردند و نمادهای شیمیایی و نفتی رشد کردند.
تحلیل گران تکنیکی رشد شاخص را به عملکرد سطح حمایت مرتبط می‌دانند و معتقدند قیمت‌ها به کف رسیده و باید شاهد رشد قیمت‌ها باشیم. گروهی دیگر از تحلیل‌گران نیز رشد نمادهای نفتی را به علت رشد قیمت نفت می‌دانند و عوامل بنیادی را علت تداوم رشد شاخص می‌دانند.
اما نکته منفی معاملات دیروز نزول بازار در نیم ساعت پایانی است. در دقایق پایانی معاملات شنبه، عرضه افزایش یافت و شاهد رشد صف‌های فروش بودیم. صف‌هایی که می‌تواند به معاملات امروز سرریز کند و شاخص را پائین بکشد.

ادامه مطلب
تبلیغات
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازار پول

رئیس‌کل بانک مرکزی راهی واشنگتن شد

farzin
فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی به منظور دیدار و گفت و گو با مقامات صندوق بین‌المللی پول تهران را به مقصد واشنگتن ترک کرد.
به گزارش ترقی آنلاین ، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی را در این سفر دکتر کریمی معاون امور بین‌الملل این بانک همراهی می‌کند.
جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون عضو هیئت مدیره صندوق بین‌المللی پول است.
صندوق بین‌المللی پول اخیرا با انتشار گزارشی در پایگاه داده‌های آماری خود با اشاره به افزایش ۱۴۱ میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۲، اقتصاد ایران را در این سال به عنوان بیست و دومین اقتصاد بزرگ دنیا معرفی کرد.
محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور نیز در پنجاه‌ و یکمین اجلاس اتحادیه پایاپای آسیایی با اشاره به این آمار منتشر شده در صندوق بین‌المللی پول گفت: ایران در سال ۲۰۲۲ از نظر شاخص برابری قدرت خرید ۱۶۰۰ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی داشته است.

ادامه مطلب

بازار پول

نقش‌آفرینی بانک سینا در صنعت غذایی کشور

سینا
تفاهم‌نامه همکاری بانک سینا و هلدینگ صنایع غذایی سینا با هدف افزایش سطح تعاملات فی‌مابین و ارائه و دریافت خدمات بانکی و ارزی به امضا رسید.
به گزارش ترقی آنلاین ، غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا در این مراسم با استقبال از گسترش همکاری بانک با هلدینگ صنایع غذایی سینا گفت: بانک سینا همواره ارتباط خوبی با مجموعه‌های بزرگ صنعتی و تولیدی داشته و این تفاهم‌نامه در راستای توسعه همکاری با این صنعت غذایی است. امیدواریم بانک سینا با تعاملاتی که با مجموعه‌های صنایع غذایی برقرار کرده است، نقش جدی‌تری در تأمین مالی زنجیره ارزش این صنعت و کمک به تأمین امنیت غذایی کشور و تولید ملی ایفا کند.
وی افزود: امیدواریم تعاملات بین دو مجموعه در آینده ابعاد گسترده‌تری به خود بگیرد و همکاری‌های راهبردی توسعه یابد.
فتحعلی با اشاره به اینکه بانک سینا از ظرفیت‌های قابل توجهی برای تأمین نقدینگی زنجیره تولید هلدینگ غذایی سینا دارد، تصریح کرد: در این تفاهم‌نامه تلاش شده است نیازمندی‌های هلدینگ صنایع غذایی سینا به عنوان شرکت اصلی و همچنین سایر شرکت‌های زیرمجموعه در خصوص انجام امور بانکی و ارزی شناسایی شده و برای آن‌ها در قالب‌های مختلف راهکار و خدمات معرفی شود تا تعاملات فی‌مابین به بالاترین سطح خود برسد.
حمیدرضا شیران، مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی سینا ضمن ابراز خرسندی از افزایش سطح تعاملات با بانک سینا گفت: امضای این تفاهم‌نامه و گسترش همکاری‌ها جزو اولویت‌های ما خواهد بود و تلاش داریم با فرایندهای جدید در فعالیت‌های مالی شرکت، از پتانسیل بانک سینا بهره بیشتری بگیریم.
گفتنی است گروه صنایع غذایی سینا، به عنوان یکی از مجموعه‌های غذایی مطرح کشور در صنعت غذا، با دارا بودن هشت رشته فعالیت، گستره وسیعی از محصولات و خدمات را در سطح استانداردهای ملی و بین‌المللی عرضه می‌کند.

ادامه مطلب

بازار پول

کارمزد کارت‌به‌کارت در اپلیکیشن‌های پرداختی

cart
بخشنامه کارمزد کارت‌ به‌ کارت در اپلیکیشن‌های پرداختی ابلاغ شد.
به گزارش ترقی آنلاین، هزینه کارمزد کاربر برای هر تراکنش زیر یک میلیون تومان؛ ۷۲۰ تومان می باشد.
بخشنامه اصلاح نظام کارمزد ۲۱ خردادماه عملیاتی می‌شود.
بر اساس تصمیم بانک مرکزی با اجرای بخشنامه، بانک صادرکننده کارت، بانک پذیرنده و خود پذیرنده به ازای هر تراکنش‌ مشمول کارمزد می‌شوند و مدل کارمزد کارت‌به‌کارت از طریق اپلیکیشن‌های پرداختی که با نام هاب فناوران شناخته می‌شود، هم تغییر می‌کند.
تا قبل از این بخشنامه، هزینه کارمزد کاربر برای تراکنش (انتقال وجه) زیر یک میلیون‌تومان ۶۰۰ تومان بود و حالا بر اساس این بخشنامه باید به ازای هر تراکنش زیر یک میلیون تومان ۷۲۰ تومان کارمزد پرداخت شود.

ادامه مطلب

نقل و نشر مطالب و کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ترقی آنلاین می باشد.

سئو و طراحی توسط | ایتوکس