با ما همراه باشید

بازار بیمه

قدردانی دبیرکل سندیکای بیمه گران از اعتماد سهامداران به بیمه سرمد

11430 992
ترقی آنلاین:دبیرکل سندیکای بیمه‌گران در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام بیمه سرمد گفت: از همراهی صبورانه و اعتماد سهامداران بزرگ و خرد بیمه سرمد تقدیر و تشکر می‌کنم و این اطمینان را به آنها می‌دهم که اینده بسیار روشنی در انتظار سرمد خواهد بود.
گزارش پایگاه خبری ترقی آنلاین:به نقل از روابط عمومی بیمه سرمد، سید محمد کریمی، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران، در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام بیمه سرمد که در مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، گفت: با توجه به شرایط خاصی که شرکت بیمه سرمد در سال ۱۴۰۰ با آن مواجه شد، باید از همراهی صبورانه سهامداران بزرگ و خرد سرمد که به این شرکت اعتماد کردند، قدردانی کرد.
وی افزود: از کارکنان و همکاران بیمه سرمد نیز که تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت شرکت کردند، تشکر و قدردانی می‌کنم و امیدوارم سرمد به مسیر خوبی که در آن قرار گرفته، ادامه دهند.
دبیرکل سندیکای بیمه‌گران هم‌چنین با اشاره به صورت‌های مالی سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۱ سرمد خطاب به سهامداران حاضر در مجمع گفت: کارنامه سرمد در این مدت نشان می‌دهد که این شرکت توانسته به خوبی از شرایط سخت و پرچالش سال گذشته عبور کند و قطعا ادامه این روند با حمایت و اعتماد شما سهامداران ممکن خواهد شد.
کریمی خاطر نشان کرد: شرکت بیمه سرمد از شرکت‌های برتر، خوب و خوشنام صنعت بیمه است و این ظرفیت را دارد که به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا کند.
به گفته وی مشکلات و دست‌اندازها ممکن است برای هر شرکتی رخ دهد، اما بیمه سرمد به دلیل داشتن نیروی انسانی فنی، متخصص و با دانش، موفق شده است، به سرعت به وضعیت ثبات برسد.
دبیرکل سندیکای بیمه‌گران درخواستی هم بانک صادرات ایران به عنوان سهامدار عمده بیمه سرمد داشت و گفت: از سهامداران عمده سرمد از جمله بانک صادرات ایران درخواست دارم با مساعدت‌های لازم، کمک کنند تا این شرکت با توجه به ظرفیت مناسبی که دارد، در جایگاهی که شایسته آن است، قرار بگیرد.
وی ادامه داد: از سهامداران خرد هم این انتظار می‌رود که با صبوری و اعتماد، شرایطی را به وجود آورند که سرمد بتواند به رشد مناسب خود دست پیدا کند و من این اطمینان را به سهامداران این شرکت می‌دهم که اینده بسیار روشنی در انتظار سرمد خواهد بود.
کریمی افزود: شاید سال ۱۴۰۰ بیمه سرمد عملکرد خوبی در کارنامه خود نداشته باشد، اما این عملکرد ناشی از شرایط خاصی بود که برای این شرکت به وجود آمد که امروز با تلاش‌ها و اقدامات مدیران، سرمد به خوبی از این مرحله سخت عبور کرده است و در مسیر تازه‌ای قرار دارد.
دبیرکل سندیکای بیمه‌گران هم‌چنین به نیروی انسانی متخصص سرمد اشاره کرد و گفت: بی‌شک این شرکت می‌تواند با تکیه بر این نیروی انسانی در مسیر رشد و توسعه قرار بگیرد.
وی افزود: سندیکای بیمه‌گران آمادگی دارد تا هرگونه حمایتی که لازم باشد را برای رفع چالش‌های بیمه سرمد انجام دهد تا این شرکت در مسیر رشد قرار بگیرد. امیدواریم به‌زودی اخبار خوش بیشتری از بیمه سرمد به گوش برسد.

ادامه مطلب
تبلیغات
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازار بیمه

سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیاردی صنعت بیمه در کشور

R 3
ترقی آنلاین: معاون طرح و برنامه بیمه مرکزی ایران با بیان روش‌هایی برای تأمین مالی از صنعت بیمه برای رشد اقتصاد، راهکارهایی هم برای مهار تورم ارائه کرد.
به گزارش پایگاه خبری ترقی آنلاین،علی بنیادی نائینی در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این پرسش که چگونه می‌توان در عین توجه به رشد اقتصادی تورم را هم مهار کرد و همچنین روش‌های تأمین مالی برای رشد  اقتصادی از بازار بیمه را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران کشور تأکید کردند، وقتی می‌گوییم مهار تورم و رشد اقتصادی قرار نیست که یکی فدای دیگری شود و اگر رشد اقتصادی مدنظر است، نباید به وسیله تورم به آن لطمه وارد شود.
وی افزود: بیمه هم یک صنعتی است که از دو جهت می‌تواند به رشد اقتصادی کمک کند یکی اینکه خود صنعت بیمه در امر تولید وارد شود و موانع تولید را رفع کند. مشاوره، مدیریت، مدیریت ریسک و بیمه‌نامه کیفیت، بیمه‌نامه مسئولیت و بیمه‌نامه اعتبار برای تولیدکننده ایجاد کند که تولیدکننده با استفاده از بیمه‌نامه‌ها بتواند ضمانت‌نامه برای دریافت تسهیلات داشته باشد و در واقع بیمه دماسنجی برای طراحی ابزارهایی است که در خدمت تولید و کمک به سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرد.
معاون طرح و برنامه بیمه مرکزی ایران در مورد روش‌های تحقق شعار سال گفت: این مسئله دو قسمت دارد که علمای اقتصاد می‌گویند تورم چگونه کاهش پیدا می‌کند که مهار تورم یا به وسیله کاهش سرعت گردش پول و کنترل انتظارات تورمی صورت می‌گیرد که به کنترل جهش قیمت‌ها می‌انجامد. همچنین در صنعت بیمه با وجود اینکه نرخ‌های بیمه توسط شرکت‌ها تعیین می‌شود اما در بیمه شخص ثالث نرخ بیمه‌نامه به پیروی از نرخ دیه تعیین می‌شود و گرچه نرخ دیه در سال جاری نسبت به سال قبل 50 درصد رشد کرد اما نرخ بیمه‌نامه‌های شخص ثالث با 30 درصد افزایش همراه شد و هدف این بود که با  این سیاست‌گذاری به آحادمردم و اقشار ضعیف جامعه کنیم و در جلسات شورای عالی بیمه در 2 روز آخر سال این تصمیم گرفته شد.
بنیادی نائینی در مورد مهار تورم از محل کنترل رشد نقدینگی گفت: در صنعت بیمه این کار از طریق جمع کردن اعتبارات خرد در اختیار مردم و با ابزارهایی از جمله توسعه بیمه‌های زندگی صورت می‌گیرد و در دنیا با جمع‌آوری اعتبارات خرد با ابزار بیمه زندگی با هدف تأمین آتیه برای مردم و تزریق این منابع به سرمایه‌گذاری مولد انجام می‌شود اما در کشور ما اقبال مردم به بیمه زندگی زیاد نیست و این به خاطر شرایط تورمی است.
وی افزود: اگر بیمه‌های زندگی متصل به دارایی‌های مالی مانند صندوق سرمایه‌گذاری طلا باشد بیمه می‌تواند پول مردم را دریافت کرده و در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کند. همچنین با سرمایه‌گذاری مولد و متصل به صندوق‌های طلا اعتبارات خرد را در بخش مولد اقتصاد سرمایه‌گذاری می‌کند.
معاون طرح و برنامه بیمه مرکزی ایران در پاسخ به این پرسش که خود صنعت بیمه سال گذشته چه مقدار سرمایه‌گذاری مستقیم انجام داد، عنوان کرد: صنعت بیمه شامل بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه‌ای در سال قبل حدود 40 هزار میلیارد تومان در اقتصاد کشور سرمایه‌گذاری کردند. در کنار آن وظیفه ذاتی صنعت بیمه طراحی بیمه‌های کیفیت محصول برای کمک به ارتقای استانداردهای تولید همچنین طراحی بیمه مسئولیت و بیمه‌نامه‌های شرکـت‌های دانش‌بنیان خواهد بود.
وی ادامه داد: یکی از روش‌های مهار تورم کاهش سرعت گردش پول و کنترل رشد نقدینگی است و از جلوگیری از جهش قیمت‌ها در بازار دارایی‌هایی مانند مسکن و همچنین کنترل انتظارات مردم است. از طرفی با توسعه بیمه‌های زندگی می‌توان سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه را در مسیر مولد بیشتر کرد.
بنیادی گفت: شرکت‌های بیمه‌ای نباید همه سودهای حاصله را بین سهامداران توزیع کنند، بلکه آن را باید به افزایش سرمایه شرکت اختصاص دهند.
وی در مورد رشد تولید هم عنوان کرد: در این بخش دو قسمت وجود دارد یکی تولید عادی و دیگری تولید دانش‌بنیان است که در فرآیند تولید نقش بیمه‌ها به عنوان یک نهاد تأمین مالی عمل می‌کند. ما برای تأمین مالی در اقتصاد بازار بدهی یا همان بازار پول داریم که در بانک تبلور پیدا می‌کند همچنین بازار سرمایه در بورس و بازارهای مالی و بیمه‌ای در شرکت‌های بیمه تبلور پیدا می‌کند. شرکت‌های بیمه در سال قبل حدود 40 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم داشته‌اند.
معاون طرح و برنامه بیمه مرکزی ایران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه 97 اظهار داشت: این آیین‌نامه ناظر بر این است که سرمایه‌گذاری‌های صنعت بیمه را به بخش مولد سوق دهیم. البته در کنار سرمایه‌گذاری مولد باید در بخش مسکن هم سرمایه‌گذاری شود که اگر یک شرکت بیمه‌ای شرکت پتروشیمی را تحت پوشش بیمه قرار می‌دهد و اگر دچار خسارت شد بتواند تأمین مالی انجام دهد. همچنین روش‌های تأمین مالی جمعی انجام دهد.
بنیادی گفت: در سال گذشته مجوز انتشار اوراق بیمه اتکایی از سوی بیمه مرکزی صادر شد و امسال 2-3 شرکت اعلام آمادگی کردند که اوراق اتکایی را از طریق بازار سرمایه منتشر کنند و در واقع بخشی از ریسک در صنعت بیمه را به بازار سرمایه منتقل کنند و این هم یکی از روش‌های تأمین مالی مشترک بین بازار سرمایه و بیمه است.
وی همچنین در زمینه بیمه محصولات کشاورزی عنوان کرد: صندوق بیمه محصولات کشاورزی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی راه‌اندازی شده و به بیمه پایه محصولات کشاورزی می‌پردازد. در عین حال صنعت بیمه می‌تواند بیمه‌های تکمیلی و مازاد در بخش کشاورزی طراحی کند. همچنین در زمینه صنعت نفت و نیرو و سرمایه‌گذاری‌های فناورانه و بیمه‌های تکمیلی می‌توانیم طراحی کنیم.
معاون طرح و برنامه بیمه مرکزی ایران در مورد راه‌های تحقق رشد اقتصادی اظهار داشت: اولاً‌ باید رفع موانع تولید صورت گیرد و با طراحی بیمه‌نامه‌های تخصصی مسئولیت مهندسی و مشاوره‌های فنی و شناسایی ریسک‌های بیمه‌پذیر که باعث تعطیل کسب و کارها شده است می‌توانیم محصولات بیمه‌ای متناسب با این ریسک‌ها طراحی کنیم. همچنین از طریق هدایت اعتبار به سمت تولید باعث افزایش سرمایه‌گذاری و بهره‌وری در بخش تولید خواهیم شد.
بنیادی در پاسخ به اینکه صنعت بیمه چه نقشی در افزایش استاندارد تولید دارد، عنوان کرد: با شناسایی ریسک‌های بیمه‌پذیر مؤثر در کیفیت و استاندارد و جلوگیری از تعطیلی فعالیت کسب و کارها و پوشش بیمه‌ای مناسب می‌توانیم به افزایش استاندارد تولید کمک کنیم. به عنوان مثال بیمه آتش‌سوزی ساختمان در جایی که روی گسل قرار دارد و در جای دیگر که در دشت واقع شده است متفاوت خواهد بود. یا در صنعت نفت برخی کاتالیست‌ها مورد نیاز است که باید از خارج خریداری شود و بیمه کیفیت محصولات متناسب با استانداردها و کیفیت محصولات باید طراحی شود.
وی در پاسخ به اینکه چگونه صنعت بیمه نتوانسته به ارتقای کیفیت خودرو در کشور کمک کند، گفت: هنوز در زمینه کیفیت خودرو ورودی نداشته‌ایم اما در راستای حمایت از تولید داخل بیمه‌های کیفیت و مسئولیت طراحی می‌کنیم که هم از تولیدکننده و هم از مصرف‌کننده حمایت شود و مصرف‌کننده با خیال راحت نسبت به داشتن استاندارد محصولات اقدام به خرید کالا کند.
معاون طرح و برنامه بیمه مرکزی ایران ادامه داد: همانطور که در پروژه‌های عمرانی باید پیوست فرهنگی تهیه شود باید گزارش ریسک پروژه‌های کلان هم تهیه شود و صنعت بیمه بداند که پروژه‌ها آیا بیمه‌پذیر  هستند یا نه و آیا دارای ریسک‌های کوچک و یا ریسک‌های بزرگی هستند که بیمه اتکایی هم برای پوشش آن وارد شود. یعنی لازم است برای پروژه‌های بزرگ پیوست ریسک بیمه‌ای هم تهیه شود.
بنیادی اظهار داشت: بعد از ریزش ساختمان متروپل در خوزستان گفته شد چندین ساختمان شبیه آن در تهران وجود دارد باید گزارش ریسک برای آنها تهیه شود که در حال حاضر گزارش ریسک برای بیمه‌نامه‌های بزرگ وجود ندارد اما باید حتماً پیوست ریسک توسط مشاوران پروژه‌ها تهیه شود.
وی در مورد بیمه محصولات دانش‌بنیان عنوان کرد: این رشته سابقه چندانی ندارد و باید محاسبات ریسک و بیمه‌نامه‌های پارامتریک برای آن داشته باشیم و به تناسب محصولات دانش‌بنیان اکتوئران و ارزیابان خسارات تربیت کنیم که محاسبه ریسک و ارزیابی خسارات در زمینه تولید دانش‌بنیان آموزش داده شود.
معاون طرح و برنامه بیمه مرکزی ایران گفت: برای سرمایه‌گذاری در فناوری دانش‌بنیان چون بانک‌ها کمتر ورود پیدا می‌کنند از طریق صندوق‌های جسورانه VC و  CVC تشکیل شود و به وسیله بیمه‌های اتکایی از این نوع تولید حمایت کنیم.
بنیادی اظهار داشت: قرار است با کمک معاونت علمی و فناوری اوراق نوآوری در صنعت بیمه منتشر کنیم و بیمه کیفیت متناسب با تولید دانش‌بنیان طراحی کنیم.
وی گفت: تأسیس شرکت‌های فناوری بیمه یا اینشورتک‌ها می‌تواند به توسعه فناوری و دانش‌بنیان در صنعت بیمه کمک کند.
معاون طرح و برنامه بیمه مرکزی ایران تأکید کرد: تأمین مالی زنجیره‌ای در صنعت بیمه می‌تواند علاوه بر مدیریت ریسک محصولات بیمه‌ای جدید طراحی کند و اعتبارات را در مدیریت زنجیره‌ تأمین هزینه کند و علاوه بر تأمین اعتبار برای تولید سودی هم برای سرمایه‌گذاران در این صندوق‌ها فراهم کند.

ادامه مطلب

بازار بیمه

مدیرعامل جدید بیمه البرز معارفه شد

download 1
ترقی آنلاین: آیین تودیع و معارفه مدیران عامل شرکت بیمه البرز با حضور مدیرکل اموربانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی، عضو هیات عامل و معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مدیرعامل گروه مالی ملت، هیات مدیره و مدیران این شرکت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری ترقی آنلاین، قربان اسکندری، مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد در این آیین با بیان این که بقای سازمان ها به نیروی انسانی وابسته است و بدون برخورداری از نیروی انسانی ماهر، دانشمند و باتجربه، هیچ سازمانی پیشرفت نمی کند، گفت: توانگری، خوشنامی و موفقیت شرکت بیمه البرز حاصل تلاش کارکنان متقی و دانشمند این شرکت طی بیش از شش دهه فعالیت در این شرکت است که البته انتظار می رود بیمه البرز با داشتن نیروی متخصص و حرفه ای، بیش از پیش در صنعت بیمه کشور نقش اساسی ایفا کند.
وی از محسن پورکیانی مدیرعامل قبلی و همچنین مدیران عامل اسبق بیمه البرز به خاطر عملکرد خوب و حرفه ایشان قدردانی و ابراز امیدواری کرد: مدیرعامل جدید با قدرت و توان بیشتر سبب کسب موفقیت های بیش از پیش شرکت بیمه البرز شود.
این گزارش حاکی است، علی بنیادی نائینی، عضو هیات عامل و معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی نیز در آیین تودیع و معارفه مدیران عامل شرکت بیمه البرز با تاکید بر این که اخلاق مداری باید سرلوحه فعالیت شرکت ها باشد، اظهار داشت: عملکرد و فعالیت محسن پورکیانی در سمت مدیرعاملی بیمه البرز طی سه سال گذشته مصداق عملی اخلاق مداری بود و ایشان به عنوان فردی مسوول با تجربه بیش از 30   سال فعالیت در صنعت بیمه کشور سبب رشد بیشتر بیمه البرز شد و نوع رفتار، گفتار، عملکرد و حمایتی که هم اکنون از شرکت دارد کاملا گویای شخصیت والای وی است.
وی ادامه داد: با توجه به توانگری و خوشنامی شرکت بیمه البرز،  انتظارات سازمان های ناظر از جمله بیمه مرکزی از بیمه البرز در سطح بالایی قرار دارد که امید است موسی رضایی، مدیرعامل جدید با توجه به سوابق درخشان در شرکت های بیمه قبلی که فعالیت داشته با قدرت بیشتر مسیر موفقیت را ادامه دهد و شرکت بیمه البرز که جزو شرکت های خوب بیمه است همچنان رو به رشد باشد.
بنا بر این گزارش، موسی رضایی، مدیرعامل جدید شرکت بیمه البرز هم در این آیین با بیان این که ما فعالان صنعت بیمه کشور از دیرباز بیمه البرز را یک قدم جلوتر از بقیه صنعت بیمه می دانستیم و می دانیم و همیشه در محافل و جلسات بیمه ای به واقعیت پیشتازی بیمه البرز اشاره می شود، اظهار داشت:  انسان های بزرگی در بیمه البرزفعالیت داشته و دارند و به همین دلیل انجام وظیفه در مسند مدیرعاملی در این شرکت آسان نیست.
وی افزود: شرکت بیمه البرز هم در حوزه بیمه گری و هم در حوزه سرمایه گذاری عملکرد بسیار خوبی داشته است. بیمه البرز در حوزه بیمه گری دارای چارچوب خوب فنی است و هیچ گاه پورتفوی محور در صنعت بیمه عمل نکرده است و همیشه شاخصه های فنی را مدنظر دلشته است ضمن اینکه به سودآوری و حفظ منافع سهامداران نیز توجه ویژه دارد.
مدیرعامل بیمه البرز وضعیت دشوار کنونی اقتصادی متاثر از تحریم های ناعادلانه، تورم و ارایه نرخ های غیرفنی از سوی برخی شرکت های بیمه را از مشکلات و چالش های کنونی صنعت بیمه برشمرد و گفت: خوشبختانه شرکت بیمه البرزبا بهره مندی از نیروی انسانی متخصص و حرفه ای توانسته علی رغم  چالش های مذکور، عملکرد فوق العاده خوبی داشته باشد که امیدواریم ما هم امانتدار خوبی باشیم و مجموعه بیمه البرز را با فعالیت خود سربلند سازیم.
رضایی ادامه داد: بیمه البرز به لحاظ شاخص های اصلی بیمه گری و سرمایه گذاری از بسیاری از شرکت های بیمه جلوتر است که همه این موفقیت ها مرهون زحمات و تلاش تمام کارکنان در اعصار مختلف فعالیت 64 ساله این شرکت است.
وی با اشاره به این که سنگ بنای شرکت بیمه البرز توسط مدیران عامل اسبق به درستی و با قدرت بنا شده است، گفت: بیمه البرز به خاطر بهره مندی از زیرساخت های قوی و نیروی انسانی فنی در مبحث هوشمندسازی که لازمه فعالیت در دنیای کنونی است می تواند پیشران تحول در صنعت بیمه کشور باشد.
وی اظهار داشت: بیمه البرز تلاش می کند ضمن تامین منافع تمام ذی نفعان شرکت با اجرای طرح هوشمندسازی، مردم راحت تر از خدمات بیمه ای بهره مند شوند.
وی تاکید کرد: اولویت اول من در این مسند، منابع انسانی است چرا که اگر معیشت، رفاه و سلامت کارکنان تامین شود قطعا به طور مستقیم در رشد و شکوفایی  شرکت موثر خواهد بود.
محسن پورکیانی، مدیرعامل قبلی و نایب رییس هیات مدیره بیمه البرز در این آیین، گفت: بیمه البرز به لحاظ شاخص های نرخ رشد و سودآوری یکی از بهترین شرکت های بیمه کشور است و سال جاری بیش از هشت هزار میلیارد تومان تولید حق بیمه داشتیم که از برنامه پیش بینی شده جلوتر هستیم که این مبلغ تا پایان سال به 9 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
وی با اشاره به این که یکی از سیاست های اصلی شرکت بیمه البرز کسب سود پایدار است و به دنبال جذب پورتفوی به هر قیمتی نیست، گفت: امیدوارم با همیاری و همدلی همه همکاران و پشتیبانی هیات مدیره، بیمه البرز همچنان سرآمد شرکت های بیمه باشد.

ادامه مطلب

بازار بیمه

موسی رضایی میرقائد، مدیر عامل بیمه البرز شد

download 1
بر اساس تصمیم هیات مدیره، موسی رضایی میرقائد به عنوان مدیرعامل شرکت بیمه البرز برگزیده شد .
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، هیات مدیره این شرکت در مصوبه  روز 30 بهمن ماه سال جاری با تشکر از تلاش های محسن پورکیانی در دوران تصدی سکانداری این شرکت بیمه خصوصی، موسی رضایی میرقائد را به عنوان مدیرعامل جدیدر انتخاب کرد .
بر اساس این گزارش، موسی رضایی میرقائد پیش از این مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین بوده است و عضویت در هیات مدیره شرکت بیمه دانا و مدیریت در آن شرکت را در کارنامه خود دارد .

ادامه مطلب

نقل و نشر مطالب و کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ترقی آنلاین می باشد.

سئو و طراحی توسط | ایتوکس