با ما همراه باشید

بازار سرمایه

تسهیل تامین مالی شرکت های دانش بنیان توسط «تامین سرمایه تمدن»

Oy3m2wOODWor
ترقی آنلاین:شرکت تأمین سرمایه تمدن مطابق برنامه راهبردی خود، برای ارائه شیوه‌های نوین تأمین مالی ، راه اندازی محصولات متعدد بر بستر فناوری های جدید را در دستور کار قرارداده و توانسته است محصولات متنوعی بر پایه تکنولوژی های جدید را به بازار سرمایه کشورعرضه کند.
ترقی آنلاین: بهنام محسنی مدیر عامل شرکت تامین سرمایه تمدن با اعلام مطلب فوق تصریح کرد : بر اساس سیاست ها و برنامه های اتخاذ شده در حوزه فناوری های جدید مالی ، تامین سرمایه تمدن توانست عنوان اولین شرکت تامین سرمایه دانش بنیان کشور را از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخذ کند .
بهنام محسنی در ادامه افزود : مجموعه تأمین سرمایه تمدن در اکوسیستم نوآوری و دانش بنیان به ایفای نقش خود ادامه می‌دهد در همین راستا «آی بی شاپ » ،« آی بی تریدر » ، « آی بی کراد » و « آی بی پی » تعدادی از محصولات فناور محور شرکت تامین سرمایه تمدن هستند که توسط تیم مدیران توانمند و کارشناسان زبده شرکت طراحی ودر اختیار سرمایه گذاران بازارهای مالی کشور قرارگرفته است.
مدیرعامل تامین سرمایه تمدن در خصوص «آی بی شاپ » به عنوان اولین سامانه سرمایه گذاری آنلاین کشور گفت : «آی بی شاپ» یک روش نوین سرمایه گذاری آنلاین است که امکان سرمایه‌گذاری در انواع مختلف صندوق‌های سرمایه‌گذاری، جهت پوشش سلایق سرمایه‌گذاران مختلف با ویژگی‌های فردی و میزان ریسک پذیری متفاوت را فراهم کرده است.
وی در ادامه عنوان کرد :  ماهیت آنلاین بودن « آی بی شاپ » سبب کاهش مراجعه حضوری مشتریان، صرفه جویی در زمان و کوتاه کردن مراحل اداری روند سرمایه گذاری شده است .
سامانه معاملات بر خط «آی بی تریدر» از دیگر محصولات فناور محور تامین سرمایه تمدن است که بهنام محسنی در این خصوص گفت: سامانه معاملات بر خط« آی بی تریدر» به صورت اختصاصی برای کارگزاری تامین سرمایه تمدن طراحی و پیاده سازی شده که تمام مراحل ارائه خدمات در« آی بی تریدر » به صورت کاملا، آنلاین است .
عضو هیات مدیره و مدیرعامل تامین سرمایه تمدن افزود: در طراحی و پیاده سازی « آی بی تریدر » از جدیدترین و به روز ترین تکنولوژی های نرم افزاری و سخت افزاری استفاده شده تا سامانه ای پایدار و پرسرعت در اختیار مشتریان قرار داده شود و اطلاعات بازار بدون هیچ گونه تأخیر در دسترس آنها قرارگیرد .
وی تصریح کرد : در سامانه « آی بی تریدر» امکان معامله برای مشتریان حقیقی و حقوقی اعم از سبد های سرمایه گذاری، صندوق های سرمایه گذاری و غیره در بخش‌های مختلف بازار سرمایه شامل سهام و حق تقدم، اوراق مشارکت، گواهی سپرده کالایی و صندوق های قابل معامله فراهم شده است.
 تامین مالی جمعی یکی دیگر از نوآوری های مالی است که بهنام محسنی در این خصوص عنوان کرد : شرکت تأمین سرمایه تمدن به مدد جایگاه راهبردی خود در بازار سرمایه کشور و جهت توسعه فرهنگ سرمایه‌گذاری، کمک به تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی و تکمیل زنجیره ارزش سهامداران، سکوی تأمین مالی جمعی شرکت « آی‌بی‌کراد »  را با هدف مشارکت مردم به عنوان سرمایه گذار در توسعه طرح‌های اقتصادی شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در پایان سال 1400 راه اندازی کرد . از زمان فعالیت سکوی«آی‌بی‌کراد» تا کنون، شش شرکت موفق به تأمین مالی از طریق این سکو شده‌اند و درخواست شرکت‌های متعددی نیز در حال آماده‌سازی جهت انتشار در سکوی آی‌بی‌کراد است.
مدیر عامل تامین سرمایه تمدن تصریح کرد :  ایده تأمین مالی جمعی ایده نوینی است آنچه ابتکار عمل محسوب می شود مفهوم واسطه گری مالی بر پایه تکنولوژی است. درواقع تأمین ‌‌‌ مالی جمعی شیوه نوینی برای تأمین ‌‌‌ تمام یا بخشی از منابع مالی مورد نیاز جهت آغاز یک کسب‌و‌کار جدید یا ادامه کسب‌و‌کار موجود است.
قطار توسعه محصولات فناور محور تامین سرمایه توقف ناپذیر است که دراین راستا امسال نیز محصول جدید « آی بی پی » توسط تامین سرمایه تمدن به بازار معرفی گردید که مدیر عامل تامین سرمایه تمدن در خصوص این سامانه گفت : «سامانه آی بی پی» ، جهت انجام  الکترونیکی همه مراحل پرداخت در صندوق های سرمایه گذاری ، تامین سرمایه ها ، شرکت های سبد گردانی و کارگزاری طراحی و تولید شده است.به کمک « آی بی پی» مدیریت پرداخت ها ، ثبت اسناد ،انواع اعتبار سنجی اتوماتیک قبل از پرداخت ، امضای دیجیتال کارتابلی و نهایتا پرداخت به صورت گروهی و مجزا به سادگی قابل انجام است.
بهنام محسنی افزود : این سامانه اتصالی پایدار با سیستم ” Core Banking”  بانک های کشور برقرار نموده تا دستورات انتقال وجه از نوع ساتنا ، پایا و هر گونه پرداخت را در کنار انواع استعلام اجرایی نماید . همچنین به مدد گواهی اسناد پرداختی خروجی از « آی بی پی » کلیه نیازهای حسابرسی سازمان بورس در این خصوص فراهم شده است.
 وی در ادامه عنوان کرد: «آی بی پی » مدیریت دسترسی بسیار ویژه و امنی ایجاد کرده تا کلیه مراحل پرداخت ،تعیین اعتبار آن ،دریافت امضا از امضاداران مجاز ، ایجاد سند پرداخت و اعتبار سنجی اسناد و غیره را عملیاتی کرده است.
مدیر عامل تامین سرمایه تمدن در پایان تصریح کرد : شرکت تأمین سرمایه تمدن در افق پیش رو در نظر دارد به منظور کمک به توسعۀ شرکت‌های دانش‌بنیان، شرایط تأمین مالی برای این شرکت‌ها را تسهیل نماید و انتخاب شرکت تأمین سرمایۀ تمدن به عنوان اولین و تنها شرکت تأمین سرمایۀ دانش‌بنیان کشور، مبین این موضوع است.

ادامه مطلب
تبلیغات
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازار سرمایه

آغاز پویش تامین مالی جمعی « شرکت مکث الکترونیک»

مکث الکترونیک
پویش تامین مالی جمعی شرکت مکث الکترونیک جهت تأمین سرمایه در گردش تولید انواع لوازم خانگی، از طریق سکوی تأمین مالی جمعی آی‌بی‌کراد آغاز شد .
به گزارش مدیریت ارتباطات و رسانه تامین سرمایه تمدن ، سرمایه مورد نیاز این طرح 25میلیارد تومان ودوره سرمایه گذاری 12ماه که اصل سرمایه در انتهای دوره سرمایه گذاری پرداخت خواهد شد .حداقل سرمایه گذاری در این طرح 10میلیون تومان و حداکثر 1.25میلیارد تومان تعیین شده است .
نرخ سود مشارکت در این طرح  30درصد سالیانه می باشد که به صورت ماهیانه به سرمایه گذاران پرداخت خواهد شد. همچنین تضامین این طرح ، ضمانت‌نامه تعهد پرداخت برابر اصل و فرع مبلغ تامین مالی، دریافت چک صیادی برابر اصل و فرع مبلغ تأمین مالی می باشد.
شرکت مکث الکترونیک  با هدف تولید لوازم خانگی در سال 1385 در استان سمنان آغاز به کار کرد و پس از گذشت هفده سال یکی از مجهزترین و مطرح ترین کارخانه‌های تولیدی در کشور محسوب می‌شود، در حال حاضر شرکت مکث الکترونیک مهدی‌شهر درتولید انواع لباسشویی‌های نیمه اتوماتیک، ماشین لباسشویی اتوماتیک، ماشین ظرفشویی، تلوزیون  LED، کولر پرتابل و انواع جاروبرقی مشغول به فعالیت می باشد . این شرکت در سال‌های 1400 و 1401 به ترتیب درآمدی حدودا 218 میلیارد تومان و 383 میلیارد تومان را شناسایی کرده است .
سرمایه گذاران برای مشارکت در این طرح و دریافت اطلاعات بیشتر به سامانه آی بی کراد و یا شعب سوپر مارکت های مالی شرکت تامین سرمایه تمدن مراجعه نمایند.

ادامه مطلب

بازار سرمایه

افزایش ۱۳ هزار و ۴۳ واحدی شاخص بورس

شاخص 1
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز در روند رو به رشد با افزایش ۱۳ هزار و ۴۳ واحد همراه شد.
به گزارش ترقی آنلاین، بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند رو به رشد قرار گرفت، به‌گونه‌ای که شاخص کل در پایان معاملات با 57 صدم درصد افزایش نسبت به روز قبل به رقم 2 میلیون و 288 هزار و 438 واحد رسید.
همچنین شاخص هموزن با افزایش 10 هزار و 884 واحد به رقم 773 هزار و 893 واحد رسید. ارزش روز بازار که ناشی از شرکت‌های حاضر در بورس است، به بیش از 8 میلیون و 427 هزار میلیارد تومان رسید.
معامله‌گران امروز بیش از 10 میلیارد سهام، در قالب 608 هزار معامله و به ارزش 8781 میلیارد تومان دادوستد کردند. امروز همه شاخص‌های بورس سبز شدند، به‌گونه‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی 57 صدم درصد افزایش یافتند.
این دو شاخص با معیار هموزن 1.4 درصد رشد کردند. شاخص آزاد شناور 57 صدم درصد، شاخص بازار اول بورس 57 صدم درصد و شاخص بازار دوم بورس 58 صدم درصد رشد کرد.
امروز نمادهای پتروشیمی خلیج فارس، مپنا، بانک تجارت، کشتیرانی جمهوری اسلامی، گل گهر، صنایع شیمیایی ایران و بانک ملت به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را از خود به‌جای گذاشتند. در فرابورس ایران هم امروز روند رو به رشدی طی شد، شاخص کل در پایان معاملات با افزایش 226 واحد به رقم 28 هزار و 826 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 601 هزار میلیارد تومان رسید. ارزش بازار پایه فرابورس 488 هزار میلیارد تومان شد.
معامله‌گران امروز بیش از 7.2 میلیارد سهام در قالب 375 هزار فقره معامله و به ارزش 5250 میلیارد تومان دادوستد کردند.
امروز نمادهای فولاد غدیر ایرانیان، مالی سپهر صادرات، بهمن دیزل و پتروشیمی زاگرس بیشترین اثر افزایشی بر شاخص فرابورس را داشتند و نمادهای ایران خودرو دیزل، بانک دی و سنگ آهن گهر زمین بیشترین اثر کاهشی بر شاخص فرابورس را از خود به‌جای گذاشتند.
 با توجه به اینکه شرکت‌های حاضر در بازار سرمایه از نظر حاکمیت شرکتی در سطح بالاتری قرار دارند، شفافیت صورت‌های مالی و حساب‌ها در این شرکت‌ها بیشتر است، بنابراین اگر زمینه حضور شرکت‌های بیشتر در بازار سرمایه فراهم شود، علاوه بر اعمال حاکمیت شرکتی امکان دریافت مالیات واقعی از شرکت‌ها نیز فراهم می‌شود. بنابراین دولت برای افزایش درآمد مالیاتی و همچنین افزایش استانداردهای مدیریتی شرکت‌ها باید از حضور شرکت‌ها در بازار سرمایه حمایت کند. بازار سرمایه در کنار بانک، باید سهم حداقل 30 درصدی از تامین مالی اقتصاد را برعهده بگیرد. در حال حاضر سهم بورس از تامین مالی حدود 12 درصد است.

ادامه مطلب

بازار سرمایه

ابلاغیه جدید سازمان بورس به صندوق‌های سرمایه‌گذاری بازارگردانی

بورس
بر اساس آخرین ابلاغیه مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس، انعقاد قرارداد توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی با سایر اشخاص به منظور خرید و نگهداری اوراق بهادار با درآمد ثابت و پرداخت مبلغی از منابع صندوق جهت خرید و نگهداری اوراق بهادار با درآمد ثابت موضوع قرارداد به عنوان هزینه بازارگردانی امکان‌پذیر است.
به گزارش ترقی آنلاین ، بنابر ابلاغیه شماره ۱۲۰۲۰۲۵۲ مورخ ۹ خرداد ماه ۱۴۰۲، علی‌اکبر ایرانشاهی رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس بند ۵ هشتصد و شصت و ششمین صورتجلسه هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۸ به مدیران صندوق‌های سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی ابلاغ کرد. متن ابلاغیه بدین شرح است:
انعقاد قرارداد توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی با سایر اشخاص به منظور خرید و نگهداری اوراق بهادار با درآمد ثابت و پرداخت مبلغی از منابع صندوق جهت خرید و نگهداری اوراق بهادار با درآمد ثابت موضوع قرارداد به عنوان هزینه بازارگردانی امکان‌پذیر است.
بنابراین مقتضی است؛ مفاد اساسنامه و امیدنامه صندوق‌های سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی به شرح زیر اصلاح شود:
الف- افزودن یک بند به شرح زیر به ماده ۴۳ اساسنامه (هزینه‌های صندوق)
«پرداخت مبلغی از منابع صندوق جهت خرید و نگهداری اوراق بهادار موضوع قرارداد خرید و نگهداری اوراق بهادار با درآمد ثابت به عنوان هزینه بازارگردانی»
ب- افزودن یک بند به شرح زیر به بخش ۳۹ امیدنامه(هزینه‌های سرمایه‌گذاری در صندوق) :

 

عنوان هزینه شرح نحوه محاسبه هزینه
هزینه بازارگردانی اوراق بهادار با درآمد ثابت هزینه پرداختی به اشخاص ثالث بابت خرید و نگهداری اوراق بهادار با درآمد ثابت تحت بازارگردانی مطابق با قرارداد منعقده و مدارک مثبته

ادامه مطلب

نقل و نشر مطالب و کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ترقی آنلاین می باشد.

سئو و طراحی توسط | ایتوکس